Seguidores

21.8.15

Dansk -- Sheldan Nidle – 18. august 2015



Sheldan Nidle – 18. august 2015

9 Oc, 3 Uo, 12 Manik


Selamat Matah! ("Fred være med jer!") Meget sker I jeres verden på overfladen. Bevægelse er nu under forberedelse for aldeles at ændre, hvordan jeres virkelighed fungerer. For nuværende er dem, der ønsker at gennemføre en sådan ændring, i gang med de af afsluttende forhandlinger for at bestemme, i hvilken rækkefølge transformationerne skal manifesteres. Alt det er afhængig af, hvordan vores allierede vil skabe det, de hidtil har aftalt. Det kritiske første skridt fordrer os til at afslutte vores møder med dem, der er denne verdens hemmelige hellige samfund. På nuværende tidspunkt er den første del af de fælles planer næsten færdig. Det næste skridt vil begynde en massiv genanbringelse af deres enorme kræfter og af dem, der kan starte den massive leveringsoperation. Derfor er begyndelsen af ​​leveringsoperationerne i en indledende fase. Kliken er stadig forvirret og knap nok i stand til at modsætte sig planerne. De mørke indser, at en massiv anholdelsesprocedure ligger omkring 10 dage væk. Når anholdelserne begynder for alvor, bliver det tid til virkelig at levere de enorme midler, som I fortjener. Agarthanerne arbejder i øjeblikket med vores operatører på leveringssystemet for at sikre, at alt fungerer som planlagt.

I vores sidste rapport forklarede vi noget af jeres gamle historie. Den vigtigste del af rapporten er det tidspunkt, hvor Anunnakierne viste sig. I lærte usandheder, der senere blev brugt af deres håndlangere til at holde jer føjelige, under kontrol og i fuld overbevisning om deres manipulerede oprindelseshistorier. Usandhederne redes nu ud, mens Anunnakiernes håndlangere begynder at miste fuld kontrol over virkeligheden. Ikke desto mindre er en vis grad af hemmeligholdelse stadig påkrævet for at sikre, at leverancerne går som planlagt. Når operationerne er nået langt nok til at erklære NESARA, så bliver forholdsreglerne unødvendige. Indtil da besidder kliken en begrænset grad af magt, som på en eller anden måde må æres. Det er den begrænsede magt og mange tilknyttede tricks, som i en vis grad har forsinket de nødvendige foranstaltninger med at arrestere dem og med at give jer mulighed for at modtage jeres velsignelser. Vi må bede om jeres tilgivelse for forsinkelserne, der sådan har frustreret og rystet hver af jer! Vi er i færd med at imødegå de tidligere katastrofer og giver jer jeres hårdt tiltrængte velsignelser!

Den komplekse proces vil i første omgang tage noget længere tid end I kunne forvente. Vær ikke desto mindre parate til at se, hvad I har ventet på omsider at skulle begynde. Det er ikke let at forberede verdenen på den store transformation, den har brug for. I har brugt livstider med at tilpasse jer en virkelighed, der virkelig var en, hvor håndlangerne og deres herrer, Anunnakierne, ikke tog hensyn til jeres indre kræfter og evner. Nu er det vigtigt, at I hurtigt accepterer en virkelighed, hvor, hvad der længe var underkendt, nu accepteres af en ny virkelighed. Processen vil blive fremskyndet af de lektioner, der vil blive tilbudt jer af de Opstegne Mestre. Men det er kun en begyndelse til at se verdenen på en meget ny måde. Den blomstrende elektroniske tidsalder i det seneste årti hjælper processen ved at åbne nye perspektiver for global interpersonel kommunikation. Det fremskynder i høj grad, hvorledes nyheder omkring jer hurtigt formidles. Tænk på, hvor hurtigt det vil blive, når I frit kan bruge jeres telepatiske evner til at sprede vitale oplysninger over hele kloden.

Dernæst forestil jer, hvordan det vil være, når vi ankommer. Vores mission er hurtigt at forberede jer på jeres tilbagevenden til fuld bevidsthed. I jeres umådelige menneskelige genom er en række nøglesekvenser, der blev ændret af atlanteanerne for længe siden. De vil blive korrigeret i jeres krystalkammer. Før det vil en særlig mentor tage fat på epigenetikken, der blev præsenteret for hver enkelt af jer igennem årtusinder som enten en gruppeændring eller som en personlig ændring. Hver mentor vil tage fat på det, hvilket i virkeligheden er et psykologisk fænomen. Således betragter I jeres ændring fra to vinkler. Først er der et følelsesmæssigt sæt af begivenheder, der skal kigges på og en række ændringer skal foretages, mens I er i krystalkammeret. Derefter vil jeres mentor og I fra en ende af tage fat på, hvad der har været jeres oplevelser i dette liv såvel som tage et kig på, hvad der skete i jeres families tidligere liv. Mens det vil være noget traumatisk, vil det være en god første start på, hvad jeres tid i begrænset bevidsthed egentlig handler om. Dermed kan I begynde bedre at forstå, hvorfor himlen tillod Anunnakierne midlertidigt at manipulere jer.

Velsignelser! Vi er jeres Opstegne Mestre! Riget forandrer sig! Himlens hellige og velsignede kræfter forbereder denne smukke blå klode for et yderst storslået mirakel. De, der har regeret verden i årtusinder, kan ikke længere fortsætte som før. Deres lystne handlinger og umoralske planer bliver ikke til noget. Mørket tror stadig på en uhellig plan med at splitte menneskeheden ad. Alt det er mislykket med velsignelse, da kilden til magten hurtigt svinder bort. Ind i det voksende tomrum er Lysets kræfter kommet for kærligt at ændre rigets kurs og skabe de begivenheder, der er nødvendige for at sætte jer fri. Lyset vil også sørge for de monetære ressourcer til at transformere Gaia og alle, der bor på hendes verdener på overfladen. Sættene med store begivenheder begynder nu at manifestere sig, da en ny bankverden og revaluerede valutaer kommer på scenen. I de kommende uger og måneder, vil I undres over, hvad Himlen har gjort klar til jer. Tro på lyset og fokuser med glæde på, hvad der nu skal ske!

For et par århundreder siden, besluttede vi Mestre at ændre måden, hvorpå Anunnakiernes håndlangere samlede og brugte deres yderst imponerende rigdom. Den særlige reform skabte flere verdenstrusts og endelig et brøkreservebanksystem. Det var det kneb, der var nødvendigt for at tilskynde til griskhed og lede de mørke til monetær frådseri. Ved slutningen af det sidste århundrede blev guld og sølv i massevis erstattet af en ting kaldet fiat valuta. Det tankeløse svin var nu klogt blevet ført ned ad en sti mod dens ruin. På det tidspunkt var der dem, der med velsignelse havde visdommen, Kærligheden og ressourcerne til at skabe elementer, der var nødvendige for den yderst forføriske og guddommelige plan. Lysets Tidsalder gryede og snart var mørket uden sine overherrer eller endda hellighed til at indse, hvad der skulle ske med dem. Vi er derfor i øjeblikket, hvor stien ender og et yderst storslået sæt af realiteter sætter ind for dem, der ikke lyttede til Himlens dekreter og ønsker.

Den nuværende tid er tiden, hvor I, mine yderst vidunderlige væsner, endelig vil modtage sødmen efter de mørkes luskerier. Vær klar til at rykke fra dybeste frustration til en yderst glorværdig glæde! Det er ikke let at vente, mens I kun ser lidt forandring. Vi forstår til fulde, hvad mørket og dets overherrer gjorde mod jer. Engang var vi som jer, vi levede liv med stille desperation! Tiderne skal ændre sig og en yderst herlig belønning vil blive jer foræret. Lige nu arbejder mange i guddommelig glæde for at gøre det muligt at give jer både de finansielle og hellige ressourcer, der vil gøre det muligt for jer at udføre de begivenheder, der vil frembringe et stort og retfærdigt rige for alle. Det er meningen, at I skal leve i den nye virkelighed og skabe en union mellem de to riger, der er Gaia. Det er meningen, at I skal være i stand til at opfylde jeres skæbne. Brug jeres Kærlighed til at støtte det overdådige rige!

I dag har vi afsluttet endnu en besked for at informere jer om, hvad der nu sker over hele verden. Snart vil I sole jer i en ny og guddommelige verden. Brug den resterende tid til at forberede jer på at byde den nye tidsalder velkommen! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Oversættelse: Margit

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE