Seguidores

16.5.17

Dansk -- Sheldan Nidle -- 16. maj 2017



Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 16. maj 2017

1 Batz, 14 Moan, 13 Caban
Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) På trods af forskellige bekymringer fortsætter tiltagene til distribution. Der tilføjes en række nye kriterier, der kunne skabe en lille forsinkelse. De Ældste og deres mange samarbejdspartnere fortalte os, at vi igen nærmer os et vendepunkt. De ansvarlige for denne komplekse proces ved, at de første distributioner nærmer sig tiden for udbetaling. På grund af denne procedure er det vores overbevisning, at de, der er udvalgt til at være de første, venter på denne beslutning med spænding. Således er vi blevet informeret om, at vi må være forberedt på nogle virkelig spændende nyheder!

Som I kan se, er der meget, der er tæt på at ske, nemlig den egentlige start på den formelle cirkulation af pengesedler, der er udstedt af det amerikanske finansministerium. Disse er guldbaserede og kan nemt ødelægge US Federal Reserve Bank. Denne nye virkelighed er også bestemt til at føre til det ulovlige og de facto USA, INC’s hurtige sammenbrud. Det skal effektivt erstattes af den nye NESARA Republik. Hjørnestenen i dannelsen af dette nye rige er jeres nye forvaltning og dets finansielle system.

I mellemtiden koncentrerer vi os om vores mål. Det vigtigste mål er selvfølgelig at sikre, at disse reevaluerede valutaer med succes gives til befolkningen i denne virkelighed på Jordens overflade. Vi er klar over, hvad alt dette virkelig repræsenterer. Det er den måde, hvorpå den mørke klike kan besejres og en ny fri og velstående tid endelig kan begynde for jer. Det er denne nyligt begyndende virkelighed, der endelig skal gøre det muligt, at vores store mission begynder for alvor. Vi forstår nogle af de tidligere forsinkelser, men føler ikke desto mindre dybt inde, hvor vigtigt det er at gøre en ende på jeres grund til bekymring omkring den fortsatte rædsel i denne gamle virkelighed, der er ved at forsvinde.

Det er de fortsatte komplikationer i denne gamle virkelighed, der kræver, at mørket overvindes, når tid er, af os selv og vores allierede. De ældste og andre lignende grupper må give deres tilladelse til, at disse enorme økonomiske midler bliver fordelt sikkert i jeres rige på Jordens overflade. Efter vores mening har det taget alt for lang tid at afslutte, hvad der for os er en simpel proces. Kombineret med dette ventes en virkelig massiv arrestation og isolation af den herskende klike og dets samarbejdspartnere. Når dette sker med succes, kan NESARA og alt det, den indebærer, hurtigt gennemføres. Så endelig kan resten af vores fælles dagsorden gennemføres. Hosianna!! Hosianna!

Velsignelser! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi kommer i dag vidende, at den mørke klikes død i dette rige er nær. På nuværende tidspunkt forbereder Lysets kræfter, der offentligt skal erklære den nye NESARA Republik, sig på at gøre det. Himlen fortæller os på guddommelig vis, at den store forberedelse til denne herlige begivenhed er færdig. Alt, hvad der mangler, er en formel bekendtgørelse. Dette forventes snart. Når dette endelig sker, skal det over for alle udtrykke, at de endelige nødvendige elementer er gjort færdige. Halleluja! Halleluja!

Til den tid kan I formelt gøres fri af gæld, da en særlig fejring vil blive erklæret. Med dette på plads kan I begynde på de opgaver, der er hjertet i jeres sande passioner. Vi ved, at en stor energi skal fylde jer, når I endelig starter på jeres mange tildelte opgaver. Vi føler, at en stor vækst i jeres mange virksomheder kan starte en virkelig massiv transformation af dette rige på Jordens overflade. Denne aktivitet skal bringe stor glæde til os alle! Menneskeheden skal endelig være fri til at gøre, som den guddommeligt ønsker!

Denne transformation skal bringe gode helbredskure og store måder til kreativt at løse problemerne i denne virkelighed på Jordens overflade. Disse opgaver skal transformere krig til fred og proklamere jeres suverænitet over for alle. Vi Mestre kan så sætte tid på de nødvendige lektioner, som vi er forpligtet til at give. Vi vil gøre dette med glæde og med fuld viden om, at I nu ved, hvordan I så afskyeligt blev ført ind i begrænset bevidsthed! Denne nye forståelse af jeres historie er bestemt til at tjene jer godt. Må Lyset favne jer på alle måder.

I dag har vi gennemgået, hvad der udfolder sig rundt omkring på denne smukke blågrønne Klode. Ting står på spring, der snart skal forandre dette rige. Vær klar til disse begivenheder og vid, at et væld af vidunderlige begivenheder om kort tid skal manifestere sig. Vid, I Kære, at ubegrænset forsyning og uendelige velstand i Himlen sandelig er jeres! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Oversættelse: Margit Villumsen


No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE