Seguidores

16.10.15

Dansk -- Sheldan Nidle – 13. oktober 2015



Sheldan Nidle – 13. oktober 2015


13 Cimi, 12 Tzotz, 12 Manik


Dratzo! (Sirisk for Højt Elskede Sjæle!) Virkeligheden fortsætter med at skifte, efterhånden som I går ind i en tid med enorm overgang. De forskellige velstandsprogrammer fuldender bevægelsen af midler til deres endelige distributionscentre. Valutarevalueringsprocessen (RV) og den globale valutaomstilling er nu i position til at blive byttet. Alle disse fondsbevægelser er en påmindelse om, at det nye finansielle system er klar til at gå online. Vi ser omsider, at det finansielle aspekt af den nye virkelighed er klar til at manifestere sig. Den mørke klike bemærker, hvor tæt verdenen er på formelle afsløringsudtalelser fra jeres store regeringer. Vores samarbejdspartnere advarede de mørke slyngler om, at deres lange bølge af tankeløs terror var ved at være slut. Vi er meget taknemmelige over for dem, der har brugt de sidste to årtier til at sikre, at en række juridiske forberedelser blev afsluttet til tiden med succes. Derfor er mørkets scenarier om på en eller anden måde at standse deres forsvinden i øjeblikket ikke tilgængelig for dem. Således kan det nye velstandssystem kombineret med et nyt finansielt system ikke længere stoppes. Tilmed er enden på UFO tilsløringen nær. Vi har nogle vidunderlige nyheder fra vores mange jordiske allierede.

Indtil for nylig har vores skibe været under angreb af USA's, Canadas, Storbritanniens og Tysklands hemmelige rumfartøjer. Rumfartøjerne er i virkeligheden bare en plage og vi kan ikke vente på, at de mørke skadedyr endeligt får startforbud. I det forløbne gregorianske år er vi begyndt at postere større rumskibe i kredsløb nær Jorden. Rumskibene er i stand til mere nøje at overvåge, hvordan Gaias overflade ændrer sig. Gaia aktiverer langsomt en række vigtige knudepunkter, der vil være et væsentligt led i handlinger, der i høj grad vil ændre verdenen på jeres overflade. Dog vil de fleste af disse ændringer ikke blive fuldt aktiveret, før I trygt kan tage til den Indre Jord. Her kan Krystal Lys Kamrene fuldføre processen med at føre hver enkelt af jer tilbage til fuld bevidsthedstilstand. Kliken bruger dens brutale virkelighedsbegreber og forsøger at sikre en eller anden måde at forsinke det uundgåelige på. Det foreliggende tilfælde, de meningsløse mord på mange homøopatiske læger. Ikke desto mindre har mørket fejlet. Det får kun en til at undre sig over den truende gruppe af nu tandløse slyngler. Planerne med at arrestere dem fortsætter med at skride fremad.

Mens mørkets gamle virkelighed langsomt smuldrer, er I nødt til at revurdere, hvordan I opfatter virkeligheden, I bor i. Lige nu sker en proces, der vil være rettet mod, hvordan I opfatter rigdommene på kloden. Processen er en del af en større ændring, som vil ændre, hvordan jeres verden på overfladen er sat sammen. De gamle familier og den nye regering ved, at de bogstaveligt talt har en "tyr ved hornene" med at ændre de mange opfattelser. I voksede hovedsageligt op i en verden, der bortset fra fremkomsten af ​​ny elektronik blev styret af overbevisninger, der har bestået siden ​​den europæiske renæssance. Vi har haft lange diskussioner med et stort antal meget indflydelsesrige interkulturelle grupper om det. I mange tilfælde forklædte vi os, så drøftelserne ikke blev påvirket af, hvem vi er. Alle disse frimodige samtaler er starten på at lære, hvad der kræves for at indføre de nødvendige ændringer. I er nødt til at ændre jeres overbevisninger i et langt hurtigere tempo end I nu oplever.

Vi har på afstand set, hvordan andre samfund uden for planeten ændrede deres centrale opfattelser. Undersøgelserne synes at indikere, at en vigtig nøgle til succes for disse samfund uden for planeten var en hurtig ændring i deres centrale overbevisninger. Det er derfor, vi besluttede at indføre vores mentor system. I vil i virkeligheden få vist, hvordan jeres samfunds naturlige udvikling kan foregribes. Vores forskere så det som værende vigtigt, da jeres våbenteknologi udviklede sig så meget hurtigere end nogen anden af jeres nye teknologier. Den mørke tendens måtte modvirkes. Resultatet var jeres dannelse af NESARA og ændringen af ​​en række af jeres modige juridiske teams i deres tilgang til at omdanne det gamle finansielle system. Den fælles operation med at ændre jeres kerne opfattelser nærmer sig det tidspunkt, hvor vi kortfattet kan diskutere det med jer. Processen er en af ​​de første emner, som I skal drøfte med jeres mentorer. Som vi har sagt før, er et fuldt kendskab til jeres sande historie helt nødvendig. Det er noget, der ærligt skal tages fat på af jeres Opstegne Mestre og os i en meget nær fremtid!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi har nogle råd med til jer. Lige nu er der fortløbende en stor indstrømning af kosmisk kerne energi. Energien er umådelig. Det begynder en justering af jeres energifelter. Operationen er en guddommelig én. I er nødt til at føle, hvor meget I er under forandring. Således får I lidt længere og længere glimt af jeres fremtidige virkelighed. I kan ikke bevare frekvenserne, selv for et kort øjeblik uden energiens hjælp. Disse ting tillades for at vise jer, hvad der er i vente for jer. Store ansvar er i vente for jer og for os. Vi er klar over, hvor meget I har brug for at lære om fysikalitet og jeres plads i den. Derfor har vi aftalt med Himlen at give jer nogle særlige lektioner, når den nye forvaltning er fuldt etableret. Lektionerne vil lære jer om jeres tabte historie og hvordan de påvirkede jeres forfædre. I virkeligheden har historien konsekvenser, der er vigtige for jer at kende.

Som I vokser i bevidsthed og i Ånd, bliver I klar over, hvor forskelligt og hvor manipuleret jeres samfund er. Vi har brugt vores velsignede vejledning til at hjælpe mange af jer med at overvinde deraf resulterende problemer i jeres liv. Ånd blev først og fremmest forstyrret af Atlanteanernes dystre gerninger. Hvad der sker nu, er måder til endelig at skille sig af med, hvad der skete der for næsten 13 årtusinder siden. Den handling vil igen give jer fuld bevidsthed. Vi er jeres åndelige vejledere. Som sådan passer vi hele tiden på jer og tilbyder jer åndeligt positive stier til at overvinde jeres problemer. Dette gode arbejde er en af ​​de måder, hvorpå vi hjælper jer. Vi beder og forestiller os, hvordan I kan komme videre med jeres liv. Denne nåde er en anden del af vores formål. Vi ønsker, at I bedre forstår, hvordan det fungerer. Vi ønsker, at I ser os som en del af et guddommeligt partnerskab. Himlen udbreder nu disse ting. Hosianna! Hosianna!

Barmhjertighed og nåde er det vigtigste i guddommelig tjeneste. Vi Mestre arbejder for at se til, at Himlens løfte om aldrig at forlade jer nøje følges. Vi alle følger det positive budskab af guddommelig nåde: hvis der er en vej, vil den blive fundet af os. Vi kommer også til hver enkelt af jer for at vise jer, hvor meget nåde I guddommeligt besidder. Hver levende sjæl inkarneret på overfladen af Gaia vil blive passet og en velsignet løsning positivt søgt. I kom her til et tidligere forbandet rige. Nu er mørket vigende og bølger af Lys bringer undere til denne virkelighed hver dag. Vi glæder os over, at vores guddommelige tjeneste på mindst en eller anden måde har hjulpet jer på den hellige rejse mod et nyt rige. Lysets Land vil velsigne dets søsterplaneter med en ny vej og vil tillade hver enkelt af jer at bringe jeres mirakler og nåde til de 11 separat kredsende riger af Lys! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

I dag har vi udført vores ugentlige budskab. Mange beskylder os for at være alt for positive. Vi siger, Kærlighed er her og nye mirakler vil befri jer alle fra gæld og manglende frihed! Den sidste del af dansen er næsten overstået. Giv jeres frihed og uendelige velstand et skub. For Frihed og for Sandhed! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)



Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE