Seguidores

29.10.15

Dansk -- Sheldan Nidle – 27. oktober 2015



Sheldan Nidle – 27. oktober 2015

13 Cauac, 13 Tzec, 12 Manik

Dratzo! (Sirisk for Højt Elskede Sjæle!) De endelige møder er undervejs. Tidsplaner er på plads, da en række aftaler har muliggjort en generel frigørelse af midler og den spædeste begyndelse på ​​det formelle skift fra kliken til Lyset. Operationerne vil foranledige starten på manifestationen af en ny virkelighed. Som nævnt i sidste uge er det nye finansielle system færdigt og skal gradvist sættes i gang. De ansvarlige for særlig sikkerhed for de nye republikker er sikre på, at de længe hemmeligholdte entiteter omsider kan blive ordentligt bekendtgjort. Processen sker kun, fordi vi har gjort det klart, at Himlens programmer er afhængige af dannelsen af ​​ny forvaltning og en ende på den fortsatte brug af fiat valuta, der let kan manipuleres med. Derefter vil der komme en global velstand baseret på en verdensomspændende valutaomstilling og vigtigst en valuta, som har en sand værdi. Det vil sige, den er baseret på anvendelsen af ​​ædelmetaller som værdigrundlag. Det er i bedste fald en midlertidig foranstaltning, da penge snart vil forsvinde, når processorer og andre relaterede teknologier dukker op. Disse installationer vil være teknologier kommende fra både Jorden og Føderationen. I går ind i en tid med øget bevidsthed og med en viden om, at I ikke er alene.

Den nye forvaltning vil blive grundlagt efter forvandlingen af gældsslaveri til befrielse. Hvad betyder det egentlig? Det indebærer, at I har hævet jer over en hel serie af kerneopfattelser, som blev indprentet jer af Anunnakierne og deres håndlangere for årtusinder siden. I er nået til frihed og lægger mangelbegrebet og følelsen af ​​at være ubrugelig bag jer. Succesfulde mænd og kvinder går ud over disse overbevisninger. I vil forstå det store sæt af opfattelser, der vil ændre, hvordan I tænker og hvordan I ser den gamle virkelighed. Fremgangen vil blive forankret i jer. Den sande personlighed hos en succesfuld person vil pludselig dukke frem. I følge med det er en stor portion ydmyghed og et behov for at hjælpe hinanden. I vil se riget i et helt nyt Lys! I vil se vigtigheden af ​​at skabe et ægte fællesskab. Dette fællesskab vil være globalt og hjælpe i processen med at sikre, at det nyligt skabte rige vil gøre en ende på forurening af luft, vand og jord. I glæde vil den nye verden forbinde sig med Gaia og dens mange aspekter af jeres galaktiske menneskelige familie.

Som I kan se, vil den fremgangsrige nye verden skabe en lang række nye muligheder for at udtrykke sin barmhjertighed og vise sin nåde. I er i den vidunderlige tilstand, hvor I kan gå ud over penge og fuldt ud forstå, hvad I er. Tidsalderen med bare at overleve og "alle for sig selv" vil være ovre. Det er disse prægtige Væsner, der vil vende tilbage til fuld bevidsthed i glæde. Vi ser på, mens I bruger den voksende bevidsthed til at forhindre krig, få regeringer til at være bedre til at kunne tjene jer og øge jeres tro på økologi. Disse indledende tiltag er kun starten på, hvad jeres storartede kollektiv er i stand til. Når de forskellige typer af fonde bliver tilgængelige, vil I bruge dem til at hjælpe hinanden ved brug af healing centre, udvidelse af ​​store infrastruktur projekter og en kollektiv "vagthunde" tilgang til regeringen. Det er udbredelsen af ​​en prægtig følelse inden i jer om at leve i et "anstændigt rige" fyldt med glæde, frihed og et formfast sæt af forfatningsmæssig beskyttelse, der sikrer jeres umistelige rettigheder. Transformationen vil blive hjulpet af både jeres Opstegne Mestre og os.

Bevidsthedsændringerne bliver stærkt hjulpet af de energier, som Himlen tilfører jorden i større og større mængder. Energierne ændrer den hormonale struktur af jeres fysiske selv på en meget subtil måde. Det gør ændringerne mulige, som får jeres bevidsthed til at vokse og skaber nye opfattelser inden i jer af virkeligheden og alle i den. I er ved at blive forberedt på at gå fra jeres barndom (dette 3-D rige) og langsomt rykke ind til selve tærsklen af jeres nye 5-D rige. Her har I brug for jeres egne Krystal Lys Kamre for at fuldføre operationen. Vi i den Galaktiske Føderation overvåger det sammen med jeres egne Engle, der våger over den fysiske krop. Proceduren er ved at nå den næste kritiske fase, når I bliver udsat for en særlig fremgang lavet for at gøre det muligt for jer at ændre, hvordan I opfatter virkeligheden. Stigningen i velstanden skal udløse ny forvaltning og med det, en ny fødsel af jeres naturlige rettigheder. Det skal også signalere vores ankomst. Det vil være en ny tid for jeres indledende introduktion til jeres sande historie og jeres kommende nye ansvarsområder !!!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Denne dag markerer et vendepunkt i kampen mod mørket af menneskeheden på Jordens overflade. Himlen har banet vejen for jer mod fuld bevidsthed. I dag ryddede I en første forhindring i jeres langsomme, men støtte march. På vejen mod at nå det herlige mål, kan et referencepunkt omsider noteres. Anunnakiernes håndlangere har overgivet deres magt over jer. Således er de allerførste skridt mod en tiltrængt fremgang nu gennemført! Derudover har himlen bemyndiget sine forskellige skytsengle til at gøre yderligere et sæt fysiske ændringer klar, som vil færdiggøre den første af mange faser, som forbereder jer til fuld bevidsthed. Den afsluttede fase forankrede jeres nye chakraer og ændrede, hvordan meridian systemet i jeres fysiske krop fungerer. Vi har fået at vide, at denne forankringsfase dernæst vil føre til en, hvor flere af jeres mere æteriske lag vil blive konsolideret. Det vil blive overvåget af lægehold og af os.

Vi beder jer, uanset hvad der sker for jer, om at forblive positive og når I har brug for hjælp, så spørg os. Vi er her for at sørge for barmhjertighed og hjælpe jer med at lære nåde i sådanne vanskelige situationer. Vi er nødt til at se os selv som et åndeligt fællesskab, der finder sammen for at hjælpe hinanden gennem de nuværende tider. I, mine Kære børn, er specielle og går igennem en højst usædvanlig operation, der blev indledt af Himlen for årtier siden. Den hellige proces vil fortsætte og vil ophøre, når I med succes har navigeret de vidunderlige nuancer i Krystal Lys Kamrene. For over 15 tusind år siden udførte det atlantiske præstedømme indledningsvis det første af mange afskyelige eksperimenter på jer. Gruppen af sagnomspundne kvinder og mænd var opsatte på at forhindre et sammenbrud af ​​deres samfund og ønskede at opnå velvilje hos deres mørke kammerater. Resultatet var mærkelige eksperimenter på jeres forfædre.

Vi beder jer om at forblive positive. I den nærmeste fremtid agter vi at uddybe det, vi lige har fortalt jer. Vores fælles historie er en gobelin, der forsigtigt må rulles ud. Vores formål er at guide jer til fuld forståelse af, hvordan I blev et bevidsthedsmæssigt begrænset Væsen og på en forståelig måde at forklare jer, hvordan I vender tilbage til jeres tidligere tilstand. Hver af os har, ligesom I, levet flere liv i stille desperation. I anerkendelse af disse livstider har nåde givet os en vej at holde ceremoni, som bragte os tilbage til vores tilstand af udødelighed. Denne tilstand kommer, fordi Himlen ønsker, at vi bruger nåde og Kærlighedens kraft til at guide jer. Himlen ønskede, at vi repræsenterer det Guddommelige, da vi i dets hellige dom levede mange åndeligt eksemplariske liv. Således skulle vi forvandles gennem hellig ceremoni og blive Opstegne Mestre. Vi blev sendt til en åndelig "træningslejr" og blev oplyst om vores guddommelige tjeneste.

I dag har vi fortsat med vores budskaber. Denne handler om glæde og erkendelsen om, at en vigtig milepæl er passeret. I er nu meget tættere på jeres hellige mål om at vende tilbage til jeres tidligere status som fysiske Engle. Rejsen er nu klar til at tilføje nogle mere tilfredsstillende drejninger. Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: 
Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE