Seguidores

19.11.15

Dansk -- Sheldan Nidle – 17. november 2015


Sheldan Nidle – 17. november 2015

9 Imix, 14 Xul, 12 Manik

Selamat Balik! (Sirisk for Hjertelig velkommen!) Meddelelsen vedbliver at være positiv! Jeres nye virkelighed manifesterer sig langsomt. Dem, der styrer mørket på kloden, er virkelig i en tilstand af ekstrem bekymring, da de ting, de hjalp med at skabe, stille forsvinder ned i historiens skraldespande. Mens beboerne i det mørke rige langsomt ser, at deres tid er kommet, vedbliver de ikke desto mindre med at være trodsige. Rundt omkring på kloden foregår der handlinger af stille desperation. De såkaldte terrorangreb og telekommunikationshindringer er blot en del af graden af ​​desperation, der i øjeblikket går igennem de mørke oligarker. Ligesom mange andre operationer vil disse også mislykkes. Lyset i dets mange elementer har overtaget og de modige personer lykkes med at gøre midlerne, der vil sprede velstand, klar, afsløre et nyt monetært og finansielt system samt skabe ny forvaltning for alle. Vi forbereder også de skridt, der er nødvendige for at afsløre årtiers gamle officielle tilsløring. Processen vil give jer en hel masse teknologier, der for øjeblikket er godt skjulte. Menneskeheden har haft æren og glæden af mænd som Tesla til at fremme starten af ​​den nye tidsalder!

Denne tid er en tid, hvor lysets kræfter er vendt tilbage styrket og sveget. Strategien anvendt af Lysets fortalere har tvunget de mørke oligarker i knæ. Deres forestående nederlag og de aftaler, der følger med det, har foranlediget dem til at have fiasko og håber på at de dybe følelser på en eller anden måde kan vende deres vanskelige situation. Efterhånden som rædslen af deres handlinger falmer, gør chancerne det også for, at deres mørke og nedrige gerninger nogensinde kan lykkes. I stedet indser verden, hvorfor de mørke gerninger og Internet manipulationer fandt sted og søger hurtigt at råde bod på mørkets handlinger. Dem, der støtter Lyset foreslår nu, hvordan deres forsvinden kan fremskyndes. Penge er på plads og særlige militære og politi enheder er klar til at foretage et hurtigt og endeligt slag. Således er mørkets panik ganske reel. Vi er tæt på begivenheder, der har potentiale til at opnå, hvad der har været vores storslåede mål fra begyndelsen. Det vil sige, jeres tilbagevenden til fuld bevidsthed og skabelse af ​​jeres frihed og endeløse velstand!

I øjeblikket bevæger det, som mørket forsinkede, sig hurtigt fremad. Telekommunikation og forskellige kurergrupper har travlt med at sikre, at midlerne bliver leveret og er faktisk ganske sikre. Vi sikrer også, at en lang række nye teknologier er klar, når den nye forvaltning starter. Det er vitalt, at både magtoverdragelserne og massearrestationerne sker på en ubesværet måde. På nuværende tidspunkt befinder mange af de øverste niveauer af oligarkerne sig i husarrest. Der er taget visse forholdsregler for at sikre, at operationen overholder tidsplanen. Vi har brugt noget af vores personel for yderligere at sikre situationen. Den mærkelige manøvre, som stadig tillades på jeres klode, kræver mere detaljeret overvågning af os. I første omgang forsikrede de, der er involveret i sikkerhed og efterretning, os om, at den mærkelige manøvre skulle holdes i skak. I stedet fik en stor operation lov til at ske. Vi er nødt til at forbedre vores evner på disse områder.

Vi har et sidste ord til alle. Vi beder om et øget fokus på fred og frihed. Sammen kan vi sikre, at de sidste skridt i, hvad der har været en lang march mod frihed, endelig når det storslåede mål. For tiden afsluttes en række aktiviteter. I er meget tæt på, at distributionen af midler ud til jer starter. Hold jeres fokus! Vi alle er yderst opsatte på at se disse første stadier afsluttet. Vores samarbejdspartnere og diplomatiske korps kan bevidne alle de fremskridt, der er gjort i de sidste måneder. Vi ved, at operationen er af et enormt omfang og at det er et yderst komplekst foretagende. Alligevel vil vi sandelig opnå fuld succes på alle områder. Planlægningen af ​​alt det er stadig hemmeligt. På trods af det kan vi uden videre sige, at udviklingen har bevæget sig ud over noget, der ikke før er set. Successen er nært forestående. En virkelig vidunderlig dag for alle deltagere vil oprinde! Tag disse midler og brug dem til at skabe en ny og meget venligere virkelighed!

Velsignelser! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi er i glæde og i smerte og sorg også. For nylig iscenesatte mørket et massemord. De unødvendige forstyrrelser på den hellige klode er blot en af ​​mange sådanne handlinger iscenesat med ujævne mellemrum af mørket for at vise dets fejhed og ren og skær intolerance over for alt liv på Gaia. Vi beder jer velsigne de afdødes sjæle og bruge tilgivelse i alle hjertets anliggender. Vores guddommelige mål er at bruge vores globale hensigt til at bede om, at disse modbydelige handlinger forsvinder fra den smukke blå klode. Husk, hvordan livet er i riget og brug jeres positive energier til at lindre lidelserne og ønske evig Kærlighed til alle involverede. Riget vil meget snart ændre sig til det bedre. Lad ikke denne eller andre hændelser fjerne jeres fokus! Intensiver i stedet jeres fokus og brug det til at hele riget. Det er øjeblikket, hvor al lidelse vil blive omdannet til fred og Kærlighed!

Når denne hændelse kommer på afstand, så lad os huske på, hvordan verden ændrer sig. Vi nægter aldrig mere at bøje os for de mørke oligarkers subtile rænkespil. En stor bølge af højere bevidsthed sænkes over verden. Riget lærer at ændre dets følelser og lade måder at hele hjertet herske. Det er vigtigt at tænke, visualisere og tro på de umådelige mængder af Kærlighed og Lys. Hvis I nægter at handle på jeres lavere følelser og bruger Kærlighed til at forstå, indhyller en vidunderlig tilstand af stille fred jer. Det er den nye energi, som vi dyrker. Et af menneskehedens smukkeste talenter er at genopdage barmhjertighedens kraft og det instrument, som er guddommelig nåde. Med det i hånden er I klar til at lære elementer, som den nye stigende bevidsthed kan give jer. Vær derfor klar til at bruge de nye indsigter, der kommer ud af det. Hosianna! Hosianna!
Som vi hele tiden har sagt, vær vis, vær tilgivende og vær i stand til at sprede jeres helende hjerteenergier i denne tid. Guddommelig nåde indebærer at betragte alt, hvad der sker. Døm ikke! Betragt kun det hele. Når I tager det til jer, send Kærlighed og healing ud til alle. I er i virkeligheden et fartøj af Kærlighed og Lys. I forstår dybt inde, hvad der er omfattet i enhver begivenhed, der udgør jeres liv og i disse tider. Søg efter endelige svar i Himlen og hos jeres guider. I er nu ved at lære, hvad der tog os mange livstider og et særligt sæt af instruktioner fra vores guddommelige ordens indre råd. Meget mere vil ske. Lad det positive synke ind og vokse sig stærkere i det store Lys. I er alle store væsener, der har en særlig menneskelig åndelig oplevelse. Denne gang er det tid at vise os jeres sandheder!

I dag har vi fortsat vores ugentlige budskaber. Tag jer tid til at bede og meditere på jeres indre opfattelser og den nye voksende bevidsthed. Tilgiv og velsign alle. Tag derefter tid at bede for de afdødes sjæle. Vær klar! En ny tid er over jer. Kærlighed og Lys er virkelig sejrrige! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE