Seguidores

25.11.15

DANSK -- Sheldan Nidle – 24. november 2015


Sheldan Nidle – 24. november 2015
3 Lamat, 1 Yaxk’in, 12 Manik
Dratzo! (Sirisk for Højt Elskede Sjæle) Verden fortsætter med at bevæge sig i en positiv retning. Alle hensatte midler og reserver er i bevægelse og de fleste har nået deres distributionssteder. Alle sådanne bevægelser udføres under den højeste sikkerhed. Tidligere var den største bekymring mange af de håndlangere, der sympatiserede med mørkets forsinkelseshandlinger. Disse bekymringer er ikke længere det primære motiv for den massive sikkerhed. Det nye problem har været de generelle faux pas, der opstod af pludselige tekniske fejl i den overordnede telekommunikationsproces. De fleste af disse ting er blevet rettet. Ikke desto mindre blev mange linier, hvorigennem penge overføres, kritiske hjemmesider og flytning af vigtige forberedende dokumenter afbrudt. Få problemer med det eksisterer stadig. Den vanskelighed er imidlertid ikke længere den store bekymring, som den var engang. For at imødegå det blev en række vigtige anholdelser foretaget. Operationen pågår stadig. Vores ydelser blev i stor grad anvendt til at indsamle efterretninger om, hvilke andre desperate træk de mørke oligarkers næste skridt var. Den kombinerede operation har forhindret enhver storstilet terror for at overtage distributionsproceduren.

Vi er nu på det sidste trin med levering af midler og etablering af et nyt verdensomspændende finansielt system. Processen har skabt nye centre for udbetaling af jeres velsignelser og et middel til at forhindre bedrageri i stor eller lille skala. Desuden er et valuta overførselssystem klar til at blive indført for at imødegå uoverensstemmelserne med den gamle SWIFT proces. Indledende instruktioner er sendt til en række vigtige nationer og finansielle institutioner. En række specielle svar var nødvendige for at komme videre og disse vitale elementer er modtaget. Forsigtighed har længe været et grundlæggende element for de gamle familier og udvalgte kongelige. De har længe levet i diktatoriske riger drevet af de mørke oligarker. Der var således den langsomme proces, hvorved al blev pligtskyldigt udført. Vi er i øjeblikket i en modtagende tilstand, som forventes at give mulighed for nogle af jer at modtage den første test af det nye, for nyligt implementerede leveringssystem. Så forvent de første midler inden længe.

Mens I forbereder endelig modtagelse af jeres velsignelser, er de, der har besejret kliken, i den sidste del af forhandlingerne omkring mørkets overgivelse. Den betydningsfulde begivenhed fordrer, at I indser, hvad det i grunden betyder. I Atlantis begyndte I en storslået rejse, der nu vil ende med jeres endelige sejr over mørket. Anunnakierne, som var deres oprindelige overvågere, etablerede et samfund for at slavebinde jer på mange forskellige måder. Det 13 tusind år gamle system vil blive erstattet med et system, der vil give jer frihed, sandhed og velstand, hvilket I rigt fortjener. Tag jer tid til at vurdere konsekvenserne af det, der nu sker. Ikke alene vil I genvinde sandheden, men også det samfund, der er forløberen for vores ankomst. Disse storslåede serier af overgange er det sidste trin, der er nødvendig for at genoprette kloden og give jer mulighed for at foretage de justeringer, der kan føre jer tilbage til fuld bevidsthed. Den proces genforener jer med jeres åndelige og rum familier. Det gør jer også til beboerne i et virkeligt specielt solsystem.

Operationen betyder, at I må ændre de grundlæggende opfattelser, som I lever efter nu. Vi har brugt tiden til at ændre selve denne virkeligheds beskaffenhed. Mens den operation har forsinket vores ønskede mål noget, har den også sørget for, at jeres velsignelser vil blive modtaget og forsvarligt beskyttet mod tab. Den nærmeste tid vil I se begivenheder, der for de fleste vil synes som et mirakel. De kongelige og gamle familier har skabt en gave, der kan bruges af jer til at gøre en ende på fattigdom, ghettoer og mest af alt til at forsyne riget med rent vand, elektricitet og ren luft. De nye globale samfund er kun begyndelsen på nye muligheder for alle. Brug den kommende tid til at manifestere jeres drømme. Teknologier, der kan ændre lokal og global rejse, er blot starten på en ny virkelighed for menneskeheden. Derudover vil I møde dem, der repræsenterer jeres fjerne forfædre. Vær glade og klar til en yderst vidunderlig fremtid!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Jeres verden er under hastig forandring, efterhånden som de nye energier for en stadigt voksende bevidsthed overstrømmer denne virkelighed. Himlen velsigner os, da den guddommelige energi er beregnet til at hjælpe jeres himmelske guider med at indføre grundlaget for en ny fysisk krop. Energierne vil hjælpe jer i Krystal Lys Kammeret for at berede jer til fuld bevidsthed. Det Guddommelige vil om kort tid intensivere disse energier, da vi nærmer os det tidspunkt, hvor de næste sådanne energier vil nå frem. Det nye år vil derfor være en tid med større forandring, da energierne vil være redskaberne til nye opfattelser og ny velstand. Himlen agter at markere en tid for denne dyrebare blågrønne klode, hvor riget virkelig begyndte at ændre sine gamle mørke måder. Vores opgaver omfatter en grundlæggende overvågning af hver enkelt af jer. Erkend dybt i jeres hjerte, at nye måder er begyndt for at ændre gamle scenarier og indstille, hvordan riget vil fungere.

Vi bistår de forskellige medicinske hold fra den Galaktiske Føderation. Vi tager deres resultater og opdaterer dem med vores egne. Tilsammen bestemmer disse pakker tiden for jeres egen indrejse i Agartha. Vores største glæde er at forberede jer til den storslåede transformation, der vil finde sted i Krystal Kamrene. Vi gennemgik alle en særlig ceremoni, som kun fandt sted på grund af de eksemplariske liv, vi førte i på hinanden følgende livstider. På det rette guddommelige tidspunkt sørgede Himlen for en særlig transformationsmæssig ceremoni. På grund af den store afbrydelse, I har haft i hver livstid her, har I brug for en særlig hellig, levende indretning for at opnå jeres tilbagevenden til fysisk Engelskab. Vi bruger kvaliteterne for nåde og barmhjertighed til at guide jer til den virkelige mirakuløse operation. Mørket kan kun fornemme de indledende begivenheder, der finder sted, for jeres opstigning.

Lige siden Atlantis’ fald har de dengang mørke Anunnakier været jeres nådesløse overherrer. De næsten 13 årtusinders frygtelig mishandling har efterladt de fleste af jer omgivet af en indre stress, der forstærkes af en generel forvirring om, hvem I virkelig er. Hvad der nu skal ske, er at rette op på det ved i jeres indre at få at vide, at I er storslåede Væsener og at denne mangel på tro på jer selv bliver forvandlet til en positiv og stærkt fokuseret opfattelse af jeres sande sjælsbaserede selv. Vi Mestre har indprentet dette mantra i jer. Brug mantraet til at ændre, hvordan I ser jer selv. I er på vej ind til et sted, hvor de store indre kræfter, I besidder, kan vende tilbage ved simpelthen stærkt at fokusere på det sande selvs stærke mantra. Det er på tide at ændre de opfattelser, de mørke gav jer. Vær stærke og klar til at forestille jer, hvem I virkelig er!

I dag fortsatte vi vores ugentlige rapport. Brug jeres nye indre styrke til at fokusere på og manifestere den nye virkelighed. Mørket har efter forgodtbefindende behandlet denne virkelighed hensynsløst. Det er tid for jer at fokusere sammen med andre og opnå den yderst vidunderlige nye virkelighed fyldt med jeres styrker, frihed og velstand! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE