Seguidores

3.12.15

Dansk -- Sheldan Nidle: December 1, 2015



10 Men, 8 Yaxk’in, 12 Manik

Selamat Balik! (Sirisk for Hjertelig Velkommen!) Hver dag rykker vi tættere på begyndelsen af en ny æra af Lys på Gaias overflade. En stor befrielse for menneskeheden fra den mørke klike er her! Endelig kommer tiden, hvor vi ser omfordelingen af rigdom og stigningen i ​​sand værdi i verden. Der vil komme en global omstilling, der vil udløse en indføring af valutaer baseret på ædle metaller. På nuværende tidspunkt øjnes revalueringerne i horisonten. Sammen med det vil det være starten på en operation, der vil befri jer fra jeres gæld og omorganisere og gøre et nyt internationalt banksystem helt gennemskuelig. Denne proces begynder for alvor, når den sidste måned i dette gregorianske år manifesterer sig. Mørket brugte lang tid på at tvinge os ud i en sikkerhedsforanstaltning, som har nægtet dem den sejr, som de længe søgte. Når mørkets storslåede sidste halmstrå er udspillet, så glæd jer over, at deres forsøg på bestikkelse af vores endelige mål var forgæves. I vil opleve det øjeblik, hvor Himlen sejrede og I fik jeres frihed. Tag alt det i betragtning, der var nødvendigt for at sikre denne sejr. Husk de faldne og vær klar over den pris, som mange har betalt for det herlige resultat!

I er resultatet af en generel overvågning fra Sirianerne og deres allierede. Vi har sørget for, selvom I udholdt mange mørke tider, at I aldrig fik lov til at uddø eller blive udsat for eksperimenter af den mest umoralske og dyriske slags. Mørket blev fristet af den indflydelse, som det gav dem for dets sag. Som Himlens vogtere, forhindrede vi sådan en genetisk dumhed i nogensinde at ske. Det er nogle meget mærkelige hændelser, som Anunnakierne og deres håndlangere udsatte jer for. Mange gange i det sidste århundrede blev I næsten tilintetgjort af krig, pest eller atomkatastrofe. I flere tilfælde blev jeres Sol angrebet og næsten ødelagt. Disse katastrofale anslag var nogle, hvor flere S&E flåder (Science & Exploration – Videnskab og Udforskning) blev tvunget til at gribe ind og arbejde omhyggeligt med disse vogtere på Jord opgave. Disse hændelser, der næsten endte i katastrofer, tvang den Galaktiske Føderation til at udstationere en særlig flåde, som vores vogtere havde til rådighed som en reserve, der kunne trækkes på. Der er således historier, vi har til hensigt at fortælle jer i fremtiden.

I er en særlig type mennesker. For millioner af år siden var menneskeheden på Vega en primitiv vandprimat, hvis største dygtighed var at være fisker. Vi var kun i stand til at opretholde et meget simpelt samfund og var konstant bekymrede, fordi flere vilde rovdyr konstant plagede os. Ind i dette rige kom de galaktiske hvaler. Kollektivt havde de brugt næsten 10.000 livstider på udkig efter et Væsen, der var i stand til at blive en sand vogter på land. Disse tapre væsener så os og begyndte en proces for at gøre os til mere end vi var. De så i os et svar på deres lange intergalaktiske søgen. Disse prægtige væsener anmodede det galaktiske Åndelige Hierarki om at rykke os ind i fuld bevidsthed. Efter en lang række diskussioner gav det Åndelige Hierarki sig. Primaterne fra Vega skulle gives en særlig skabelseshistorie og fik at vide, at det var nødvendigt at kolonisere dette solsystem på det rette guddommelige tidspunkt. Jorden skulle være det hellige centrum i den nye stjernenation. Gaia havde i sig den gnist, der havde skabt denne vidunderlige galakse.

Det er denne storslåede historie, der er grundlaget for vores Væren. Vores forskere som vores åndelige vejledere har længe bevist gyldigheden af ​​denne storslåede fortælling. Mens vi spredte os ud fra, hvad I kalder Lyra konstellationen, har vi aldrig glemt vores ydmyge oprindelse. Vi lærte fra begyndelsen at respektere alle livsformer og at se dette enorme univers som en særlig holografisk Skabelse inspireret af vores Skaber, den Højeste Skabende Kraft eller på sirisk "JaTa" (Himlens Glæde). Vi har mødtes i mange tidligere unioner, der totalt er over seks millioner år gamle. Den nuværende er naturligvis Lysets Galaktiske Føderation. Vi er ivrige efter at møde jer og når I er klar, at berede jer til at fuldende den sidste fase af jeres tilbagevenden til at være galaktiske medmennesker. Denne tid i jeres historie er en overgangstid mellem, hvad I ved og hvad I vil blive. De, der fik lov til at sætte jer i mørke, er væk. Hvad der er tilbage, er en modbydelig gruppe af håndlangere, hvis afgangstid er kommet. En yderst glorværdig fremtid venter!

Namaste! Vi er jeres opstegne mestre! Vi kommer på denne dag for at byde jer velkommen til en ny åndelig tid for menneskeheden. I er blevet trænet af mørket og dets negative opfattelser til at tvivle på jer selv. Den indre tvivl på jer selv kan hele tiden hærge jer. Det fratager jer jeres åndelige kræfter til at manifestere og frustrerer jer konstant. Hver eneste, der lever i denne tid, har af Skaberen faktisk fået muligheden for at manifestere et vellykket liv. Nøgleordene er positiv fokus. Gå ind i jer selv og send det nagende ja til jeres mørke opfattelser bort. Forældre, der ikke vidste bedre, skabte dem. Erstat tankerne med fokuserede positive tanker. I begyndelsen kan det synes vanskeligt. Vær ikke desto mindre tålmodige og forestil jer, hvad I bad om. Med tiden kan denne praksis begynde at bære frugt. Jeres små fokuserede sejre kan derefter udvides til større og større sejre.

Når I begynder at lære af disse kraftfulde evner til at lykkes, vokser jeres fokus og jeres første succeser kan føre til andre mere detaljerede ønsker. I erstatter gradvist de negative overbevisninger, der fejlagtigt blev givet jer, da I var unge. Når I lærer effekten af ​​det, kan I udvide det ved at gøre det som en kollektiv praksis. Når I gør det i en gruppe, føjer I bogstaveligt talt Skaberens enorme magt til jeres indsats. I har øget disse bestræbelsers succes i uendelig grad. Succes kan derefter uundgåeligt følge. Det afgørende element er fokus. Jeres mindre succeser, som lærte jer individuel fokus, kræver nu gruppefokus. Det vigtigste er at slappe af. Lær at give slip. Overgiv dem uden videre til Himlen. Lad Himlen bruge dens mægtige kræfter til at manifestere det på det rette guddommelige tidspunkt. Vær fortrolige med det og fortsæt med det, I skal gøre.

I kan så opdage hensigtens kraft. Himlen ønsker, I i sandhed er succesfulde. Himlen gennemgår intentionerne og bestemmer, hvordan det bedst kan gøres for jer. I dette guddommelige øjeblik giver Himlen jer dette ønske. Det vigtigste er så at lade ønsket fare og ikke lade frustration komme ind i billedet af succes. Derfor hav tillid. Vid, at jeres sande ønsker faktisk vil blive en succes. Vi, Mestre, ved det i os selv og bemærk, at dem, der virkelig følger denne visdom, har et kraftfuld liv! Det er i begyndelsen let at lade frustration tager over. Lær at leve et virkelig succesfuldt liv ved at affeje jeres lammende tvivl på jer selv. Det kræver øvelse og en dyb tro på dens iboende kraft. Vær således klar til at besejre tvivl på jer selv og bevæg jer frem mod den fokuserede positive hensigts kraft. Husk, kære Hjerter, det vigtigste er virkelig at give slip på jeres hensigt og overlade den frit til Himlen!

I dag dækkede vi, hvad der sker i denne virkelighed. Vi dækkede også nogle vigtige baggrunde, der er nødvendige for jer for bedre at kende oprindelsen af ​​det, der nu sker. Mestrene gentog, hvordan I bedst praktiserer kunsten af ​​positive intentioner og hvordan I holder op med negative frustrationer. Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE