Seguidores

9.12.15

Dansk -- Sheldan Nidle – 8. december 2015



Sheldan Nidle – 8. december 2015

4 Ik, 5 Yaxk’in, 12 Manik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) En operation, som vil give jer en ny verden, er nu færdig. I årtusinder har jeres virkelighed på overfladen været begrænset i dens opfattelser af dybe løgne og utroligt bedrag. I står i det mindste ved tærsklen til ​​en anden virkelighed, hvor I er omgivet af sandhed og ny forvaltning, der er dedikeret til jeres velbefindende. Det er noget, I ikke er vant til. Snarere forventer I at blive løjet for, snydt eller bare ligefrem bedraget. I løbet af de sidste par uger er en ny verden blevet bygget. Denne verden er mere end en gave i denne juletid; det vil være et rige, hvor I kan glædes. Det nye rige er der, men endnu ikke manifesteret. I øjeblikket ser I det blive manifesteret for jer. Mørket er besejret, men endnu ikke isoleret fra jer. En række sluthændelser må finde sted, før den yderst ønskede begivenhed indtræffer. Virkeligheden er langsomt under forvandling og når det er fuldført, vil nogle meget tydelige tegn vise sig for jer. Indtil da, vær både bevidste om og hav tillid til den store forandring i jeres virkelighed.

For længe siden dekreterede Himlen, at dette øjeblik i jeres historie skulle ske. Vi er her for at hjælpe med at gennemføre de ting, der vil gøre det fuldendt. Himlen har givet instruktioner om, hvordan denne vidunderlige gave vil komme. Tegnene på disse mange ændringer ligger allerede i luften. Vi har set på, mens jeres mange Lys grupper har, alt for langsomt for os, beredt jeres virkelighed for det store skift. Vi føler, de har været for milde i isoleringen af Anunnakiernes håndlangere fra jer. Proceduren blev udført med "fløjlshandsker", men behøvede en mere hård tilgang. Vi havde til hensigt sammen med de gamle familier, udvalgte kongelige og deres hemmelige foreningers godkendelse hurtigt at fjerne dem ved at sende dem til nogle særlige alternative virkeligheder. Processen skulle have gjort det muligt for oplyste sjæle hurtigt at gå videre med den levering og uddannelse, der er nødvendig for at give jer jeres velsignelser. I stedet er det, der skete, det nuværende morads.

Efterhånden som disse forskellige vanskeligheder udredes, bliver det mere og mere tydeligt, at overgangsperioden kan tage længere tid at starte, men vi har observeret, hvor hurtigt I tilpasser jer nye realiteter, når først de i sandhed åbenbares. Som et folk betragtet er I yderst ukuelige. Det er dem, der urokkeligt er blevet en del af en hvilken som helst kulturel virkelighed, der er mest uvillige til at ændre sig. Således fortsætter vi med at overvåge, hvad der sker og ville ønske, at vi kunne have en større del i denne temmelig langtrukne proces. På nuværende tidspunkt er alle større pengeoverførsler fra vores jordiske modstykker afsluttet. Den operation var i sig selv meget langtrukken. Efter vores mening var den sikkerhed, som der blev insisteret på, ud over alle krav. Det blev dog gjort og det næste trin er levering. De involverede i denne proces er igen for forsigtige for deres eget bedstes skyld! På trods af det forventer vi nu, at det sker relativt hurtigt. Proceduren vil blot være starten på ​​begivenheder, der vil ændre jeres virkelighed for altid.

Proceduren er ved at nå et punkt, hvor den første af mange begivenheder, som I længe har ventet på, kan ske. Processen er blevet øget i tempo, da hver enkelt af jer er begyndt at tænke kollektivt. Den fælles indsats vil blive belønnet. Den første del af en massiv levering er klar. Hvad der er tilbage, er den langsomme forsigtighed hos de ansvarlige. Mens alt dette sker, fortsætter de sidste fremstød mod de mørkes håndlangere. Det nye år tegner til at blive et år, hvor en lang række længe bebudede løfter omsider går i opfyldelse. Leverancerne af de første dele ser ud til at ske før jul. Brug denne første aktivitet som et tegn på, at nogle virkelig fantastiske begivenheder er i den nære horisont. Vi gør klar til en række ting, der blot er de første elementer i vores pakker med godter. Vores hensigt er at se oprettelsen af ​​ny forvaltning og afslutningen på ​​en lang og ondskabsfuld UFO tilsløring. Det er på tide, I bliver fortalt om vores eksistens og velvilje. Den lange forbindelse mellem os må afsløres vidt og bredt!

Velsignelser og Nåde! Vi er jeres Opstegne Mestre! Mange vidunderlige ting sker nu! Midlerne fra både fonde og de gamle familier bliver frigivet og sendt til deres destinationer. Vi velsigner og sender halleluja (Herren være lovet) til alle involverede. Mørket forsøger måske, som de altid gør, at spænde ben for disse planer. Men disse penge er blot starten på en bølge af midler, der vil strømme ud over riget med Himlens velsignelser! Når I modtager midlerne, så tæl jeres velsignelser og brug derefter jeres indre nåde til at hjælpe jeres familier, venner og andre. Brug midlerne til at opfylde jeres kæreste drømme og til at tillade andre også at begynde at realisere deres. Denne herlige periode omfatter Jul og Nytår. Det omfatter også ny forvaltning og en ny virkelighed fyldt med glæde, velstand og frem for alt jeres frihed! Det vil være en yderst storslået tid til at takke himlen og takke alle for disse yderst vidunderlige gaver!

Rundt omkring i hele verden er der en stort stigning i åndelige energier ved slutning af dette år. Energien bidrager til den positive acceleration af de mål, der er bestemt af Himlen for denne tid. I ved, at på denne tid af året tager vi Mestre til en række forskellige hellige steder som Mount Shasta og de hellige dale i Himalaya for at bede, visualisere og fejre den nye virkelighed, der nu er ved at tage form. Den guddommelige energi højner jeres bevidsthed og tillader en ny æra af lys og kærlighed at sænke sig over Gaia. Vi beder jer om at tage disse i sandhed guddommelige energier ind og bruge jeres indre nåde til at skabe dette rige. Foren jer for at prise og fejre Himlens vidundere, mens den nye velstående tidsalder bliver en realitet! Lad os forenes som Én! Lad os acceptere vores guddommelige gaver og nådigt sprede dem over hele verden!

For mange årtusinder siden var vi alle fanget i et stort dilemmas trådkors. Mørket var begyndt åbent at trodse Himlen. Deres modbydelige plan blev først forhalet og derefter afvist af vores himmelske Administratorer. Vi fulgte de hellige himmelske skares instruktioner og udviklede et middel til at sprede barmhjertighed over en lang række af vore forfædre. Anunnakiernes afskyelige håndlangere blev langsomt drejet væk fra deres storslåede plan og afkrævet total lydighed. Nu står vi ved selve tærsklen til Sejr! Vi velsigner og takker nådigt Himlen for deres arbejde. Forbliv positive og vær med os i den sidste del af manifestationen af den store vision, Gaia gav os for så længe siden. Tiden er kommet til inden i jer at råbe og med stor ildhu, hvor fuld af Kærlighed og Lys vi er for både dem i Himlen og på Jorden, der gør os så sejrrige. Hosianna! Hosianna! Hosianna!

I dag har vi fortsat med vores ugentlige rapport. Meget godt sker nu i hele verden. En stor bevægelse, der skal føre jer til sejr, er begyndt. Smid jeres mange frustrationer bort og glæd jer. Tingene sker nu, der vil gøre slutningen på ​​dette år glædeligt! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE