Seguidores

27.12.15

DANSK -- Sheldan Nidle – 22. december 2015



Sheldan Nidle – 22. december 2015

5 Cib, 9 Mol, 12 Manik


Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Vi kommer i glæde! De sidste faser i leveringsprocessen er i gang. Hvad der kan forsinke denne proces lidt, er julen. De Opstegne Mestre ser denne tid af året, som de gør med begyndelsen af ​​maj, som en hellig tid og søger klart at observere denne hellige del af det gregorianske år. Derfor kan de, der sender disse himmelske velsignelser, midlertidigt sinke leverancerne. Men på trods af en guddommelig forsinkelse vil disse særlige gaver blive leveret til jer! Siden gamle tider har denne tid af året haft særlig betydning. Selv på Atlantis’ tid blev slutningen af ​​et år og begyndelsen af et nyt år fejret med særlige ritualer og ceremonier. Vær nådige og glade over, at denne tid også vil være starten på jeres velsignelser. Husk, hvor længe det har taget og velsign med taknemmelighed, hvad I vil modtage. Vær klar til at bruge dette øjeblik til at begynde at anvende midlerne til at manifestere jeres drømme. Tak alle og lad jeres gruppe og jer selv tage det nye år i hånden og find i detaljer ud af, hvordan den guddommelige vision skal tage form. Vid, at med disse velsignelser kommer en ny virkelighed og ny forvaltning!

Når I ser omkring i jeres verden, ser I, hvordan denne ændring finder sted. Virkeligheden er, at denne verden, som er ​​jeres, ikke længere kan fungere, som den har gjort tidligere. Ændringer, der er desperat nødvendige, dukker op overalt. Vandkrisen er en af ​​de mest synlige. Det meste af jeres verden mangler en virkelig sikker vandforsyning. Ressourcerne til at sørge for det, er der. Men de er ikke tilgængelige på grund af politik og formodede udgifter. Velsignelser vil blive givet til jer, så I kan bruge disse humanitære midler til at løse denne enorme krise. Det er kun en af ​​de mange infrastrukturelle problemer, der skal løses. Mange andre, såsom veje, broer og endda så simple ting som jernbaner, kræver en vis form for innovativ tænkning. Vi ved, at rigtig mange mennesker er klar til at vise de løsninger, der er nødvendige for at få succes med det. Derudover skal I give klodens børn mulighed for at absorbere en virkelig højkvalitets og produktiv uddannelse. Det er et spørgsmål om at give et godt fundament til alle ved at producere mad nok til at gøre en ende på sult for evigt.

Vi har diskuteret en lang række problemer, der er på nippet til at overvælde jeres virkelighed. Efterhånden som bevidsthed højnes, kan I begynde at se, hvor let de mange problemer kan afhjælpes. Den afgørende nøgle er at isolere de mørke håndlangere, der kontrollerer riget og blot lukke Lyset ind. Det er kernen i det, vi gør. Vi har set jer vokse og set, hvordan mørket manipulerer jer og søger at holde jer på et vist niveau af kontrol. Vores samarbejdspartnere arbejder standhaftigt på at se, at disse slyngler hurtigt isoleres fra jer. Når I er fri af dem, kan I nemt bruge jeres medfødte evner til at skabe en bedre verden. Det er denne nye virkelighed, vi agter at besøge og at hjælpe jer med endelig at afslutte jeres lange rejse tilbage til fuld bevidsthed. Det er i det Lys, at vi er rejst hertil i så stort tal. Vores mentorer står klar til at hjælpe jer over de sidste bumper på den meget lange vej. Det er denne proces, der fører os mod succes!

For årtusinder siden blev I pludseligt revet væk fra jeres sande Lys af de mørke præster i Atlantis. Denne teknologi var endnu ikke i stand til permanent at ændre jer. Himlen så det som en mulighed for at skabe en særlig gruppe af mennesker. De var i ekstrem grad i stand til at hjælpe Ancharas børn i deres egen rejse til Lyset og til fuld bevidsthed. I vil transformere galaksen med det, I vil lære. Og til at videregive denne viden med ​​den store barmhjertighed, som er medfødt i alle mennesker. I vil yde en enorm tjeneste til alle i fysikalitet og blive storartede forbilleder, som er legendariske. Som vi har sagt, befinder I jer i de afsluttende faser af denne rejse. Vi er her for at registrere disse mægtige tider og for at hjælpe jer i jeres sidste bestræbelser med at flytte de herligheder, der er forbundet med jeres tilbagevenden til fuld bevidsthed. I vil blive genforenet med jeres åndelige og rum familier. I står, som bemærket her, på tærsklen til at tage skridtet ind i jeres største eventyr, Lysets sagnomspundne lærere blandt Ancharanerne!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi ved, hvor svært det er at se de mange velsignelser, som I fortjener, være forsinket af omstændigheder, der ligger uden for jeres kontrol. Mørkets resterende agenters forskellige rænkespil har tvunget os til behørigt at håndhæve visse særlige sikkerhedsforanstaltninger. Når disse længe lovede penge bliver tilgængelige, så fryd jer og husk den hellige betydning af denne tid på året. Accepter nådigt disse guddommelige gaver og brug jeres følelse af barmhjertighed til at bestemme, hvordan de bedst kan enten bruges eller distribueres. Gaverne vil være starten på en storslået velstand, der vil strømme ud over kloden. Lad det være en tid for afslutninger og begyndelser. Lad det være en tid, hvor I viser jeres faste tro på Lysets styrke. Hjælp dem i nød og start de projekter, der vil hjælpe menneskeheden i almindelighed. Vær positive og klar til at udføre, hvad jeres indre hjerte og sind virkelig tror på.

Da vi nærmer os den yderst betydningsfulde begivenhed, så se begivenheden som en tid, hvor menneskehedens sande enhed endelig vil skinne på global basis. Vidunderlige ting vil ske, fordi vi alle dybt inde virkelig holder af hinanden. Denne Kærlighed vil afspejle det voksende bevidsthedsniveau, som I alle føler inde i jer. For kun få år siden ville mange af de hændelser, der er sket, have ført til en eller anden global storbrand. Åndens vækst er yderst opmuntrende. I er begyndt at udvide omfanget af anvendt barmhjertighed på verdensplan. Forbliv derfor positive og lad denne vidunderlige følelse fortsætte med at strømme og vokse. Ny forvaltning vil manifesteres. Den nye tid vil i sidste ende gøre det muligt for os at komme frem og undervise i mange ting, I skal vide om jeres fortid, nutid og fremtid. At sidde midt i alt dette er det evige nu.

Jeres hellige opgave er at tage både jeres vækst i bevidsthed og i Ånd og skabe en ny verden, der vil være forløberen for et nyt menneskeligt samfund. For lang tid siden blev vi nægtet vores mulighed for at forvandle Atlantis til en ny forening af Lemuriens Ånd fusioneret i glæde med Atlantis’ teknologier. Lige siden dengang har I sprællet i det fængsel, der er begrænset bevidsthed. På grund af en række eksemplariske liv gjorde Himlen os Mestre til sidst til jeres trofaste vogtere. Vi har anvendt barmhjertighed og nåde sammen med en strøm af gode gerninger for at holde menneskehedens højere gnister i live. I øjeblikket vil et storslået himmelsk mirakel afslutte vores fælles tider i mørke. Det er denne nye verden, der drager os og vil gøre det muligt for os at mødes og dele vores visdom med jer! Det er et guddommeligt øjeblik, hvor vi alle vil byde hinanden velkommen og glædes!

I dag har vi fortsat vores ugentlige budskab. Mange begivenheder er nu klar til at manifesteres. Vi takker Skaberen og velsigner de hændelser, som om kort tid vil favne os. Lad os tage denne juletid og bruge den til både at begynde og fejre en yderst fantastisk tid for hele menneskeheden! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)




Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

putin

ESOTERIC

inv

RICHARD DOLAN

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE